Често задавани въпроси

Опитахме се да отговорим на зададените въпроси в общи линии, Моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да зададете допълнителни въпроси. Удовлетворението на клиентите е наш приоритет и ние сме щастливи да ви помогнем.

Ч.З.В.

Кои продукти предлага Еделвайс Текстил?

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ ние продаваме на едро текстилни продукти като завивки, чаршафи, калъфки за възглавници, кърпи, халати за баня, покривки за маса, салфетки.

Как мога да се свържа с вас, за да направя поръчка?

За поръчки или запитвания можете да се свържете с нас по телефона, по имейл или чрез нашия уебсайт. Нашият екип за обслужване на клиенти с удоволствие ще ви помогне.

Кои региони на България обслужвате?

Като Еделвайс Текстил ние предлагаме услугите си на едро във всички региони на България. Независимо дали се намирате в София, Варна, Бургас или друг град, ние сме тук, за да отговорим на вашите изисквания.

Мога ли да поискам персонализиран дизайн или продукти с лого?

Да, оценяваме специалните ви заявки. Можем да добавим желаните от вас дизайни, лога или лични елементи към нашите продукти. Можете да персонализирате продуктите си с опции за обработка, като например бродерия и пико.

Кои са стандартите за качество на продуктите на ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ?

Фирма ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, за която удовлетвореността на клиентите е приоритет, използва материали, които отговарят на високи стандарти за качество. Нашите продукти са издръжливи, удобни и дълготрайни.

Има ли минимално количество за поръчка на едро?

Да, за нашите продажби на едро има минимално количество за поръчка. Можете да се свържете с нас за подробна информация.

Какво е времето за доставка на ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ?

Времето за доставка може да варира в зависимост от размера на поръчката и времето, необходимо за персонализиране. След като направите поръчката си, ще ви информираме за времето за доставка.

Можете да ни попитате