ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

ЧАРШАФ

_

Като Еделвайс Текстил, предлагаме нашите внимателно произведени бели чаршафи, като акцентуваме върху удобството и хигиената на хотелите. Създадени с най-високо качество и елегантност за хотели в България, нашите чаршафи ще помогнат да осигурите на вашите гости незабравимо преживяване при престой.


Качество и Издръжливост

За поддържане на удовлетворението на клиентите на най-високо ниво, произвеждаме нашите чаршафи само от най-качествени памучни платове. По този начин нашите чаршафи съчетават мекота, издръжливост и комфорт.

Места за продажба на хотелски чаршафи в българия
Места за продажба на хотелски чаршафи в българия (2)
Места за продажба на хотелски чаршафи в българия
Места за продажба на хотелски чаршафи в българия (4)

Бял Цвят и Естетика

Нашите чаршафи придават свежест и елегантност на стаите ви в хотела с белия си цвят. Създадени с внимание към всеки детайл, те ще допринесат за постигането на естетически баланс във вашия хотел.


Персонализирани Размери и Дизайн

Всеки хотел има различни нужди, затова можем да произвеждаме нашите чаршафи в персонализирани размери и според вашите изисквания. Със специални опции за дизайн можете да отразите уникалния стил на вашия хотел.


Гаранция за Хигиена и Чистота

В Еделвайс Текстил ние вземаме хигиената и чистотата много сериозно. Нашите чаршафи могат да се перат при високи температури и лесно да се почистват. По този начин предлагаме най-здравословното изживяване при настаняване за всеки гост.


Поддръжка на Клиенти

Удовлетворението на клиентите е наш приоритет. Ние сме тук, за да ви подкрепим на всяка стъпка. Разполагаме с професионален екип, който да ви помогне от избора на продукт до доставката на поръчката.

Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.