ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

ХОТЕЛСКА КЪРПА

_

Като Еделвайс Текстил предлагаме продажба на хавлиени кърпи на едро за всички региони на България. Ние ви помагаме да забавлявате гостите си с удобно изживяване, като предоставяме хавлиени кърпи с отлично качество за хотелиерите. Предоставяйки на нашите клиенти висококачествени хавлиени кърпи на най-добри цени, ние ви подкрепяме в повишаването на стандартите за качество, като същевременно защитаваме бюджета на вашия хотелски бизнес.

Предлагайки широка гама от продукти, ние предоставяме различни видове хавлиени кърпи, за да отговорим на нуждите на вашия хотели. Нашите опциите от хавлиени кърпи, специално проектирани за вас, включва:

Хотелски кърпи.
Хотелски кърпи.
Хотелски кърпи.
Хотелски кърпи.
Хотелски кърпи.
Хотелски кърпи.

Хавлиени кърпи за гости: Ние осигуряваме, че ще посрещнете гостите си с меки на допир и силно абсорбиращи хавлиени кърпи. Ние предлагаме внимателно подбрани хавлиени кърпи, за да увеличим комфорта и удовлетворението на вашите гости.

Хавлиени кърпи за баня: Можете да накарате гостите си да се почувстват луксозно с нашите хавлиени кърпи, предназначени за релаксиращо изживяване при къпане. Можете да подобрите качеството на вашия хотел с издръжливи и стилни хавлиени кърпи за баня с функция за бързо съхнене.

Плажни кърпи: Предлагаме и плажни кърпи за курортни хотели. С цветни и шарени плажни кърпи можете да гарантирате, че вашите гости ще се насладят максимално на плажа.

Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.