ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

Халати за баня за хотели

_

Като Еделвайс Текстил продаваме продажба нахалати за банята на едро за всички региони на България. Като предлагаме на нашите клиенти най-висококачествените и стилни халати, ние помагаме да осигурим комфортно изживяване на гостите във вашия хотел или спа център. Тук сме, за да предоставим отлично обслужване на нашите клиенти с нашите специални опции за халати.


Качествени халати за баня

Внимателно избираме материали, за да предложим на нашите клиенти висококачествени халати за банята. Нашите халати са проектирани с мисъл за вашето и удобството на вашите клиенти, като са изработени от меки материи и дишащи платове. С нашите елегантни и модерни дизайни помагаме да отразите качеството на вашия хотел или спа център.

ХАЛАТ ЗА БАНЯ
ХАЛАТ ЗА БАНЯ
ХАЛАТ ЗА БАНЯ
ХАЛАТ ЗА БАНЯ
ХАЛАТ ЗА БАНЯ
ХАЛАТ ЗА БАНЯ

Широка продуктова гама

В нашата услуга за продажба на халати за банята предлагаме широка гама от продукти. Предлагаме различни опции за халати, за да отговорим на различните предпочитания на клиентите си. Предлагаме конкурентна цена за халати за банята в България. Някои от нашите продукти включват:

Памучни халати за банята: Нашите халати за банята, произведени от мека и здрава памучна материя, осигуряват естествено и удобно усещане. Те са идеален избор, за да максимизирате комфорта на вашите гости.

Луксозни халати за банята: Имаме специално проектирани халати за банята за вашите клиентите, които търсят по-луксозен опит. Нашите халати за банята са произведени с бродирани детайли, елегантни кройки и качествени материали, които ще осигурят на вашите гости незабравимо изживяване.

СПА халати: Нашите халати, специално проектирани за СПА и уелнес центрове, ще осигурят на вашите гости усещане за релаксация и грижа. Халатите за банята са в цветове, които са съобразени със средата на вашето СПА и са приготвени със специални докосвания, ще увеличат удовлетворението на вашите клиенти.

Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.