ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

СПЕЦИАЛНИ ЗАЯВКИ

_

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ ние имаме удоволствието да отговорим на специалните изисквания на нашите клиенти.

Можем да направим специална бродерия и бродерия на пико върху нашите продукти, като спално бельо, чаршафи, калъфки за възглавници, кърпи, халати, покривки и салфетки. По този начин ние добавяме лични щрихи към вашите продукти и ви осигуряваме оригинален и специален вид.

Бродериите и бродериите на пико добавят естетическа стойност на нашите продукти и повишават още повече тяхното качество. Независимо дали става въпрос за лого на марката, специални дизайни или имена, ние бродираме с внимание, като се съобразяваме с вашите желания.
Нашият професионален екип, който поставя на първо място удовлетвореността на клиентите, персонализира вашите продукти с висококачествени материали и щателна изработка. Така с гордост предлагаме на нашите клиенти уникално и престижно преживяване.

Като Еделвайс Текстил ние предлагаме услугите си за търговия на едро във всички региони на България. Можете да споделите специалните си желания, като се свържете с нас, и да направите разликата за вашите клиенти с нашите висококачествени и уникални текстилни продукти.

СПЕЦИАЛНИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПО ЖЕЛАНИЕ
СПЕЦИАЛНИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПО ЖЕЛАНИЕ
СПЕЦИАЛНИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПО ЖЕЛАНИЕ
СПЕЦИАЛНИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПО ЖЕЛАНИЕ
СПЕЦИАЛНИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПО ЖЕЛАНИЕ
Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.