ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

РЕСТОРАНТЬОРСКИ ПРОДУКТИ

_

Като Еделвайс Текстил продаваме текстилни материали за ресторантьорски продукти на едро за всички региони на България. Предлагаме качествени и стилно изглеждащи текстилни продукти за ресторанти, кафенета, хотели и други предприятия за храни и напитки. Горди сме да предложим на нашите клиенти продукти, които ще им помогнат да осигурят професионално представяне и незабравимо изживяване за своите гости.


Опции за покривки за маса

Сред платовете, които използваме като покривки за маса, има варианти от 100% памук и 100% полиестер. В допълнение, тъканите, състоящи се от 50% памук и 50% полиестерни прежди, се произвеждат с различни стилове на тъкане и са готови за носене според размерите на вашата маса. По този начин предлагаме покривки за маса, които отговарят на вашия бизнес стил и предпочитания.

РЕСТОРАНТЬОРСКИ ПРОДУКТИ
РЕСТОРАНТЬОРСКИ ПРОДУКТИ
РЕСТОРАНТЬОРСКИ ПРОДУКТИ
РЕСТОРАНТЬОРСКИ ПРОДУКТИ
РЕСТОРАНТЬОРСКИ ПРОДУКТИ
РЕСТОРАНТЬОРСКИ ПРОДУКТИ

Специални дизайни

Можем да бродираме и по поръчка на покривки и салфетки. Покривките и салфетките, персонализирани с вашето бизнес лого или специален десен, ще ви помогнат да създадете уникална атмосфера във вашето пространство. Салфетките, които произвеждаме от същите материи, също осигуряват елегантност и хармония в аранжирането на вашата маса.


Поли и превръзки за столове

Полите и превръзките за столове са изработени от 100% полиестерна тъкан. Тези материали елегантно допълват масите и столовете на вашия ресторант и помагат да придадете на вашето пространство стилен вид. Нашите издръжливи и качествени материи са устойчиви на продължителна употреба и често пране.


Цени на комплект за текстилни материали за ресторантьорски продукти в България

Цени на комплект за текстилни материали за ресторантьорски продукти в България се предлагат на конкурентни и достъпни нива от Еделвайс Текстил. Предоставяме на нашите клиенти възможността да закупят качествени продукти за комплект за спално бельо на икономични цени. Нашата ценова политика е оформена от зачитане на удовлетвореността на клиентите и дългосрочно сътрудничество. Можете да се свържете с нас за подробна информация и ценова оферта.


Качество и издръжливост

Като Еделвайс Текстил отдаваме голямо значение на качеството и издръжливостта на текстилни материали за ресторантьорски продукти. Тъканите, използвани в нашите продукти, са внимателно подбрани и щателно обработени, за да гарантират дълготрайна употреба. Нашите продукти, които са устойчиви на често пране и интензивна употреба със своята издръжлива структура, са предназначени да отговорят на дългосрочните нужди на вашия бизнес.


Различни опции за продукти

Като Еделвайс Текстил предлагаме различни опции за продукти в текстилни материали за ресторантска група. Можете да завършите аранжирането на масата на вашия бизнес и да подсилите атмосферата на вашето място с нашите различни продукти като покривки, салфетки, рънъри, поли и превръзки за столове. Освен това можем да персонализираме вашите продукти, като бродираме според специални изисквания.


Удовлетворението на клиентите

Удовлетворението на клиентите е една от приоритетните цели на Edelvays Tekstil. Нашият професионален и опитен екип работи, за да разбере нуждите на нашите клиенти и да предложи най-подходящите решения. Ние се ангажираме да предоставяме удовлетвореност на клиентите с услуги като специални ценови опции, бързи срокове за доставка и следпродажбена поддръжка.


Места за продажба на текстилни материали за ресторантьорски продукти в България

Като Еделвайс Текстил, продаваме продажба на текстилни материали за ресторантьорски продукти на едро за цялата територия на България. Ние се стремим да допринесем за успеха на вашия бизнес, като предлагаме нашите продукти, подходящи за нуждите на вашия бизнес на конкурентни цени. Нашият екип от експерти е винаги до вас, за да ви помогне да изберете най-подходящите продукти за вас и да направите вашия бизнес да изглежда професионално.

Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.