ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

Протектори за хотели

_

Като Еделвайс Текстил, продаваме продажба на протектори на едро за цялата територия на България. Предлагаме на нашите клиенти качествени и здрави матраци, които помагат за защитата на леглата и възглавниците ви. Подкрепяме удобството и хигиената на вашето предприятие или място за настаняване, като осигуряваме висококачествени матраци на достъпни цени.


Качествени и издръжливи протектори

Използваме внимателно подбрани материали, за да предложим на нашите клиенти най-добрите протектори. Нашите протектори са водоустойчиви и дишащи, което гарантира чистотата и хигиената на вашите матраци и възглавници. С висококачествените шевове и здравата им конструкция, нашите протектори са издръжливи и осигуряват дълготрайна употреба.

ДОЛНИ ОДЕЯЛА
ДОЛНИ ОДЕЯЛА
ДОЛНИ ОДЕЯЛА
ДОЛНИ ОДЕЯЛА
ДОЛНИ ОДЕЯЛА
ДОЛНИ ОДЕЯЛА

Широка продуктова гама

В нашата услуга за продажба на протектори предлагаме широка гама от продукти.В нашата услуга за продажба на протектори предлагаме широка гама от продукти. Предлагаме различни варианти на протекторите в различни размери и дебелини, за да осигурим разнообразие за нашите клиенти. Предлагаме конкурентна цена за протекторите в България. Някои от нашите продукти включват:

Протектори за единични матраци: Нашите протектори за единични матраци предлагат защита на долната част на матраци и комфортен сън. Те са изработени от висококачествени материали и имат водоустойчиви и противопетни свойства.

Протектори за двойни матраци: Нашите протектори за двойни легла предлагат защита на цялото матраци и хигиенична среда. Те имат водоустойчиви свойства, които предотвратяват контакта на течности с матраци.

Протектори за възглавници: Предлагаме протектори за възглавници, които увеличават чистотата и издръжливостта на възглавниците. Те предпазват възглавниците от петна и алергени, осигурявайки по-здравословна среда за сън.

Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.