ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

ПРОДУКТИ ОТ БУКЛЕ

_

Като Еделвайс Текстил, продаваме продажба на продукти от букле на едро за цялата територия на България. Ние се стремим да предоставим на вашите гости комфортно и незабравимо изживяване с удобствата, специално проектирани за хотели и места за настаняване. Предоставяйки на нашите клиенти допълнителни услуги, заедно с качествени продукти от букле, ние предлагаме решения, съобразени с вашите нужди.


Широка продуктова гама

В нашата услуга за продажба на продукти от буклепредлагаме широка гама от продукти. Имайки предвид тяхното удобство, докато приемате вашите гости, ние предлагаме широка гама от продукти от чехли за еднократна употреба до хотелски сапун, хотелски шампоан и душ гел. Отличаваме се с качество и разумни цени на нашите продукти.

ПРОДУКТИ ОТ БУКЛЕ
ПРОДУКТИ ОТ БУКЛЕ
ПРОДУКТИ ОТ БУКЛЕ
ПРОДУКТИ ОТ БУКЛЕ
ПРОДУКТИ ОТ БУКЛЕ
ПРОДУКТИ ОТ БУКЛЕ

Чехли за еднократна употреба: Предлагаме чехли за еднократна употреба, за да се чувствате комфортно на вашите гости във вашите помещения за настаняване. Тези чехли осигуряват хигиенично и удобно изживяване.

Хотелски сапун и шампоан: Предлагаме хотелски сапун и шампоан, специално предназначени да отговорят на нуждите на вашите гости. Ние повишаваме комфорта и удовлетворението на вашите гости с качествени съставки и приятни миризми.

Душ гел и подобни продукти: Предлагаме разнообразие от душ гелове и подобни продукти, за да усъвършенствате изживяването на вашите гости при къпане. Ние помагаме на вашите гости да се отпуснат с техните освежаващи аромати и щадящи кожата формули.

Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.