ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

Покривки за Легла

_

Като Еделвайс Текстил, продаваме продажба на покривки за легла на едро за цялата територия на България.Ние ви помагаме да добавите стил и комфорт към вашите спални, като предлагаме стилни и функционални покривки за легла на нашите клиенти. Ние Ви помагаме да подобрите комфорта на вашето предприятие или място за настаняване, като осигуряваме висококачествени покривки за легла на достъпни цени и увеличаваме удовлетвореността на вашите гости.


Стилна и функционална покривка за легло

Ние използваме внимателно подбрани материали, за да предложим на нашите клиенти най-качествените и стилно проектирани покривки за легла. Имаме различни модели и цветови варианти, които пасват на декорацията на вашите спални. В същото време нашите покривки за легла, които са изработени от издръжливи материали, осигуряват дълготрайна употреба.

ПОКРИВКА ЗА ЛЕГЛО
ПОКРИВКА ЗА ЛЕГЛО
ПОКРИВКА ЗА ЛЕГЛО
ПОКРИВКА ЗА ЛЕГЛО
ПОКРИВКА ЗА ЛЕГЛО
ПОКРИВКА ЗА ЛЕГЛО

Широка продуктова гама

В нашата услуга за продажба на покривки за леглапредлагаме широка гама от продукти. Предлагаме на нашите клиенти разнообразие от покривки за легла в различни размери и стилове. Предлагаме конкурентна цена за покривки за легла в България. Някои от нашите продукти включват:


Памучно покривало за легло: Меките и дишащи памучни покривали за легла осигуряват комфортен сън. Памучните материали осигуряват естествена и здравословна среда.

Микрофибърно покривало за легло: Микрофибърните материали осигуряват комфортен сън благодарение на своята мекота и лекота. Известни са с това, че са лесни за почистване и издръжливи.

Покривки за легла с дантелени детайли: Покривки за легла, декорирани с елегантни дантелени детайли, придават елегантност и изящество на спалните. Повишават естетиката на вашия бизнес или обект за настаняване с нашите специални дизайни.

Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.