ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

ПИКЕТА ЗА ОТЕЛИ

_

Като Еделвайс Текстил, продаваме продажба напикета на едро за цялата територия на България. Ние Ви помагаме да разкрасите спалните си, като предлагаме стилни и удобни комплекти за пикета на нашите клиенти. Ние Ви помагаме да подобрите комфорта на вашето предприятие или място за настаняване, като осигуряваме висококачествени покривки за легла на достъпни цени и увеличавамеудовлетвореността на вашите гости.


Висококачествени комплекти за пикета

Използваме внимателно подбрани материали, за да предложим на нашите клиенти най-качествените покривало пике комплекти. Нашите пикета са меки и издръжливи, осигуряващи дълготрайна употреба. Ние превръщаме вашите спални в стилна и комфортна атмосфера с нашите естетични дизайни.

ОДЕЯЛО ПИКЕ
ОДЕЯЛО ПИКЕ
ОДЕЯЛО ПИКЕ
ОДЕЯЛО ПИКЕ
ОДЕЯЛО ПИКЕ
ОДЕЯЛО ПИКЕ

Широка продуктова гама

В нашата услуга за продажба на пикетапредлагаме широка гама от продукти.Осигуряваме разнообразие на нашите клиенти, като предлагаме пике комплекти в различни размери, десени и цветове.Предлагаме конкурентна цена за пикета в България. Някои от нашите продукти включват:

Комплекти от памучно пике: Комплектите за пике от памучни материали предлагат мекота и дишане. Естествените памучни влакна осигуряват комфортен сън.

Комплекти от сатенено пике: Комплектите от пике, произведени от лъскава и гладка сатенена материя, предлагат луксозен вид. Придава елегантност на спалните със своята мека текстура и стилен дизайн.

Шарени комплекти за пике: Комплектите за пике, украсени с различни шарки и мотиви, ви помагат да добавите цвят и жизненост към спалните си. Можете да изберете този, който отговаря на вашия стил сред различните опции.

Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.