ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ

Протектори за хотели

_

Като Еделвайс Текстил, продаваме продажба на завивки на едро за цялата територия на България. Предлагаме нашите клиенти качествени и удобни завивки, за да им осигурим топло и удобно преживяване на съня. Ние Ви помагаме да подобрите комфорта на вашето предприятие или място за настаняване, като осигуряваме висококачествени завивки на достъпни цени и увеличаваме удовлетвореността на вашите гости.


Качествени завивки

Използваме внимателно подбрани материали, за да предложим нашите клиенти завивки от най-високо качество. Нашите завивки са известни с топлата си функция и предлагат удобен сън. Издържливите материали, комбинирани с висококачествени шевове, гарантират дълготрайността на нашите завивки.

ЗАВИВКИ
ЗАВИВКИ
ЗАВИВКИ
ЗАВИВКИ
ЗАВИВКИ
ЗАВИВКИ

Широка продуктова гама

В нашата услуга за продажба на завивки предлагаме широка гама от продукти. Предоставяме разнообразие, като предлагаме нашите клиенти завивки в различни размери и с пълнеж от различни материали. Предлагаме конкурентна цена за завивките в България. Някои от нашите продукти включват:

Завивка с тънка плътност: Тънките завивки с леко пълнеж са идеален избор за умерени климатични условия. Нашите тънки завивки осигуряват удобен сън, като предотвратяват прекомерното изпотяване.

Завивка със средна плътност: За по-студени дни можете да изберете нашите средни завивки, които осигуряват достатъчна топлина. Те запазват топлината на тялото и подобряват комфорта на съня.

Завивка с дебела плътност: За да задоволите нуждите си от топлина по време на студените зимни дни, можете да изберете нашите дебели завивки. Те осигуряват добра изолация и запазват топлината, като предоставят топъл и удобен сън през зимните месеци.

Области, които обслужваме
Хотелски кърпи.

Като ЕДЕЛВАЙС ТЕКСТИЛ, областите, които обслужваме, са както следва:

Хотели: Предлагаме насипни хавлиени кърпи и текстилни продукти за различни видове хотели като луксозни, бутикови, курортни или бизнес хотели. Ние предоставяме продуктите, от които се нуждаете, за да увеличите комфорта на вашите гости и да осигурите качествено изживяване.

Ресторанти: Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия за вашите заведения. Ние ви подкрепяме да осигурите приятно изживяване при хранене на вашите клиенти, като предоставяме продукти, подходящи за вашата ресторантска среда, което е важно от гледна точка на чистота, хигиена и естетика.
Общежития: Предлагаме текстилни изделия за студентски общежития и бази за настаняване. Работим за осигуряване на комфорта и удобството на учениците със спално бельо, чаршафи, калъфки и други продукти.

Болница: Предлагаме услуги в областта на болничния текстил. Ние предлагаме стерилни и хигиенични текстилни продукти за болници, клиники и здравни институции. Тези продукти са специално проектирани да отговарят на стандартите за комфорт и здраве на пациента.

Други институции: Освен това предлагаме текстилни продукти за нуждите на различни институции и съоръжения като спа и уелнес центрове, фитнес зали, салони за красота, конферентни центрове.
Докато областита, които обслужваме, предлагат широка гама, ние проявяваме гъвкавост, за да отговорим на специфичните изисквания на нашите клиенти.

Ние се стремим да бъдем надежден бизнес партньор в сектора с нашата удовлетвореност на клиентите и подход, ориентиран към качеството.

ХОТЕЛСКА КЪРПА

Ние предлагаме хавлиени кърпи от хотелски тип
в различни размери и качества, за да осигурим комфорта на вашите гости и качествено изживяване. Ние предпочитаме меки, издръжливи и абсорбиращи кърпи, за да отговорим на очакванията на вашите гости.

Ресторантьорски Текстил

Предлагаме покривки, салфетки, престилки и други текстилни изделия специално за вашите заведения. Нашите продукти, които са естетически стилни и хигиенични, допринасят за атмосферата на вашия ресторант и осигуряват дълготрайна употреба със своята издръжливост.

Текстил за общежития

Ние предлагаме издръжливи и удобни текстилни продукти за вашите общежития. Нашите продукти, като спално бельо, калъфки за възглавници, чаршафи и покривки за легло, са предназначени да дадат приоритет на комфорта и благосъстоянието на вашите ученици.